Fisioteràpia i Osteopatia

  • TOTS

Maria BoschMaria-Bosch

Núm. col. 7658

Hores convingudes
Tel. 972 75 88 54

LA FISIOTERÀPIA

És l’art i la ciència amb la qual, mitjançant el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques, a través de l’aplicació tant manual com instrumental de mitjans físics, prevenen, curen recuperen i adapten a persones afectades de disfuncions somàtiques, psicosomàtiques i orgàniques i també a les persones que volen mantenir un nivell adequat de salut.

  • Massatge terapèutic i esportiu

Un dels més antics mètodes terapèutics aplicat a través de les sàvies mans del fisioterapeuta, coneixedores i expertes en el tractament de les indicacions exclusives d’aquesta modalitat terapèutica, tan efectiva com precisa, també en l’àmbit esportiu.

  • Cinesiteràpia i mobilització

Permet mitjançant moviments dirigits, amb o sense la cooperació del pacient segons els casos, la recuperació del recorregut articular de la lesió.

  • Fisioteràpia manipulativa articular

Una tècnica específica consistent en l’aplicació en una determinada posició de moviments articulars i miotensius que permeten la realineació articular i muscular amb excel · lents resultats des de la primera sessió.

L’OSTEOPATIA

És una teràpia natural manual. Teràpia holísstica i integral. És un art que té l’objectiu de reequilibrar els diferents sistemes del cos humà, la normalització dels fluids i de les diverses estructures (articulacions, músculs, òrgans …) del cos i la ment.

La ostepatía parteix del concepte d’ésser humà com a ésser únic, format per un cos físic i un cos mental, inseparables en la salut i en la malaltia, per això, l’osteopatia realitza un abordatge integral del subjecte, interessant no només per la malaltia o els símptomes motiu de consulta, sinó pel veritable origen d’aquest trastorn.

L’objectiu de l’osteopatia és harmonitzar l’individu, tenint present que tota alteració de l’estructura corporal repercuteix sobre la funció d’aquestes estructures, donant lloc a símptomes (dolor, falta de moviment, estrès, cansament …).

Els símptomes són el senyal d’alarma del nostre organisme, és una crida d’atenció sobre alguna cosa que no funciona bé, són missatges que ens envia el nostre cos perquè busquem una solució per a allò que no va bé.

Fisioteràpia i osteopatia